profil.
Namn: Iida Ålder: 20år Relationsstatus: Singel Intressen: Musik, vänner, familj m.m Just nu: Letar jobb för fullt.

senaste inläggen.
» idag.
» tagga.
» i morse var jag glad.
» ringde och väckte mig.
» idag.
» hade lite folk
» blixt och dunder.
» idag har det inte hänt så mkt.
» det var ett bra tag sen jag skrev.

kategorier.
» Det allra bästa <3
» FILM <3

arkiv.
» Juni 2012
» Maj 2012
» April 2012
» Mars 2012
» Februari 2012
» Januari 2012
» December 2011
» November 2011
» Oktober 2011
» September 2011
» Augusti 2011
» Juli 2011
» Juni 2011
» Maj 2011
» April 2011
» Mars 2011
» Februari 2011
» Januari 2011
» December 2010
» November 2010
» Oktober 2010
» September 2010
» Augusti 2010
» Juli 2010
» Juni 2010
» Maj 2010
» April 2010
» Mars 2010
» Februari 2010
» Januari 2010
» December 2009
» November 2009
» Oktober 2009

idag.

Datum: 2010-05-27 Tid: 20:43:07 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

gjore ny tattoo idag. an vad fin den blev. :D blev väldigt nöjd. :)

 



tagga.

Datum: 2010-05-21 Tid: 23:03:28 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (2) | tillbaka till toppen.

hopp, idag bestämde man säg för att göra en ny tattoo, så nu längtar man väldigt mkt. tagga tills på tisdag, sen onsdag vara med en saknad vän emma, sen torsdag ny tattoo på under armen, sen fredag finspångs marknaden. :D

en vän som lyckas att fota en vän som skrattar är bra. jag bara älskar det kortet. taget förra året. utanför filmis. emma jag har saknat dig som tusan. <3



i morse var jag glad.

Datum: 2010-05-20 Tid: 18:37:24 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

blev så glad i morse av ett sms. o nu ikväll, blev allting bara upp och ner. att ja har en såna släkt och familj fattar jag inte. hur kan ens egna kalla ens dotter TJOCK? du måste bli av med den kulan du har fått. ingen kan någonsinn kunna fatta hur dåligt ja mår. över att min egna familj o släkt säger att ja är FET. ja vet att ja är överviktigt, inte undra på varför ja går under snart.



ringde och väckte mig.

Datum: 2010-05-18 Tid: 13:48:22 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

hyresbostäder ringde och väckte mig tolv och saatt dom kommer att stänga av vattnet i morrn klockan 10 till 12 för att dom ska fixa min droppande kram i badrummet. så det blir att gå upp tidigt i morrn och duscha innan dom kommer. jaja. nog om det. idag ringde ja till petra oxå, och fråga när dom ska renovera mitt badrum och några veckor fick ja g till svar så, tur de, ja var n av dom första på tur. :) sen ska dom ju dra bort 1000kr på min hyra. och det kommer att ske denna månad oxå. hihi. jaja. idag så kommer mamm hit, får se fall jag har något ja kan bjuda henne på. :) men iaf. nu fick ni lite uppdate. bye bye!



vill att det ska bli sommar, sola och bada. :)


idag.

Datum: 2010-05-17 Tid: 11:44:37 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

vakna av att min mobil ringde, det var hyresbostäder, dom skulle fixa något i mitt badrum. men dom hitta inte de som man kan stänga av vattnet. så dom skulle komma tillbaka i efter middag, får se fall man är hemma då eller ej. men men, har iaf, fixat mig lite, ska ta och sätta mig på bussen och åka till stan och lämna papper. sen får ja se fall bella hör av sig eller ej. får se hur det blir med den saken. jaja. bye bye.


hade lite folk

Datum: 2010-05-16 Tid: 02:58:46 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

här hemma ikväll. mickis, hennes pojkvän, och några av deras kompisar, några drack och vi såg på film, trevligt var det. nu är klockan tre på natten, och jag sitter och skriver med min nattuggla på msn. yterst trevligt. :) och så kollar ja på tv med. får se vad jag ska göra mer ikväll. just det, kollade på vampire diares avsnitt 22 igår natt. och få fan vad bra det var. ville inte säga vad som händer. men det märker ni sen när det kommer på tv. blir bara mer och mer spännande hela tiden. jihu. :P jaja, nu ska ja vara social på msn. :)



tycker ja är fin som jag är. mitt beslut mina val. jag skiter i vad andra tycker om mig. jag är mig själv. tänker inte ändra på mig för någon.


blixt och dunder.

Datum: 2010-05-12 Tid: 23:23:32 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

det blixtrar, åskar och regnar som tusan utanför mig. hmm. tur att man har en dator som går på batteri. :) och massa ljus överallt i lägenheten. till och med på toan. :)




idag har det inte hänt så mkt.

Datum: 2010-05-06 Tid: 15:49:27 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

vakna i morse att ja svettades som en gris, så blev duschen och sen gå och lägga sig igen. se efter det vakna jag till och från sen orka ja inte hålla på så mer, så ja gick upp runt elva, fixade lite här hemma, sen gick ja till affären och handla lite mat. sen fick ja en väldigt överraskande samtal, min farmor ringde och fråga fall hon och linda fic komma hit och kolla hur ja bodde, så dom kom hit, och så fick ja en inflyttningspresent av farmor och farfar en micro, äntligen. :) jaja. sen kommer ju självklart linda och och säger att jag är FÖR TJOCK att jag MÅSTE BANTA. hur snällt är det att säga det till ens brors dotter då. då blev ja verkligen ledsen ville bara slänga ut henne härifrån. och hon sa det inte bara en gång utan flera ggr. så det såra mig mer och mer. det är anledningen till varför ja inte vill ha något med dom att göra. för dom klankar ner på oss unga. för att dom själva ska må bättre. vill bara lägga mig ner och gråta. men det får jag göra senare. för nu har jag inte tid. åt för en liten stund sen, kyckling, söt, sur sås med chili i, och ris. nu blir det att svulla godis sen upp till anneli och dom, ska snela bingo ikväll hoppas jag vinner idag igen. ja vann ju förra veckan, en hel kasse med lördags mys, chips mm.. nae nu ska jag ta min tjocka kropp och sätta mig i soffan. och kolla på tv. sen till anneli. bye.




vill vara så här liten fortfarande. då allting var bra.


det var ett bra tag sen jag skrev.

Datum: 2010-05-04 Tid: 14:27:48 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

har väl inte gjort så himla mkt sen jag skrev sist. förra veckan på måndagen kan ja ju börja med att jag åkte på kryssning med mamma och barndomsvännen annie, jätte trevligt hade vi. vi åkte över till helsingfors vi åkte på 48timmars kryssning, ass kul. sen kom ja ju hem på onsdagen, gick ja upp till anneli och barnen, hade köpt med mig godis och så till dom. dom vart jätte glada. :) och ja köpte ju godis och dricka till mig oxå. :)

valborg vart jag bjuden på mat uppe hos anneli och dom. men så blev det inte. anneli och jag fick ta hade om brasan ist, och vi ville inte ställa oss och grilla klockan tio på kvällen, så vi strunta i det. så vi åkte ner till mig ovh packa min väska, så sov ja över hos dom ist.

1 maj, blev det att vara med anneli och barnen, kolla på första maj tåget och så där, sen tivolit för små barnen, och emmy ville åka karusell med mig, så anneli fixa en biljett till mig så åkte vi virvelvinden, och emmy älskade att snura fort så jag fick säga till hela tiden tt vi skulle ha mer fart. haha. sen blev det att åka hem till dom och fixa mat och så, sen kom evelina och hämta mig så åkte vi till bauhaus bil träffan, kul som fan hade vi, men tråkigare blev det för polisen kom som vanligt. jaja. sen kom ja hem straxt efter tolv, och jag somna direkt.

söndag. blev det städ dag för mig, storstäda hela lägenheten, och badrummet, vill att dom ska komma och fixa det snart. men dom svarar ju aldrig när man ringer. hmm. jaja.

igår, tvätta jag, sen kom anneli och dom och hämta mig, så åkte ja med upp till dom för ja skulle hjälpa anneli med en grej på datorn.

idag har jag inte gjort så himla mkt, bara varit hemma, var i affären förut med, köpte glass, mums. idag/ikväll ska jag vara barnvakt. kommer gå skitbra. nu vet ja inte mer vad jag ska skriva. jaja.


 

ja på kryssningen.

 



jag och annie god morgon på kryssningen.



ja fixade mitt hår i finland oxå tyckte det blev skit fint. bröderna FLUFF eller Z.haha. :)