profil.
Namn: Iida Ålder: 20år Relationsstatus: Singel Intressen: Musik, vänner, familj m.m Just nu: Letar jobb för fullt.

senaste inläggen.
» hihih.
» uppdate fast bloggen ser ut som SKIT!
» .....
» har inte bloggat något på typ 2 vekckor eller nått.

kategorier.
» Det allra bästa <3
» FILM <3

arkiv.
» Juni 2012
» Maj 2012
» April 2012
» Mars 2012
» Februari 2012
» Januari 2012
» December 2011
» November 2011
» Oktober 2011
» September 2011
» Augusti 2011
» Juli 2011
» Juni 2011
» Maj 2011
» April 2011
» Mars 2011
» Februari 2011
» Januari 2011
» December 2010
» November 2010
» Oktober 2010
» September 2010
» Augusti 2010
» Juli 2010
» Juni 2010
» Maj 2010
» April 2010
» Mars 2010
» Februari 2010
» Januari 2010
» December 2009
» November 2009
» Oktober 2009

hihih.

Datum: 2010-03-31 Tid: 00:23:57 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

NU HAR JAG FLYTTAT. :D




uppdate fast bloggen ser ut som SKIT!

Datum: 2010-03-28 Tid: 00:52:57 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

jaja,  sånt man får stå ut med. iaf, tänkte uppdatera lite om vad som har hänt och kommer att hända i mitt liv, som sagt har jag ju redan skrivit om att jag ska flytta, fick hämta ut nycklarna i fredags så annie och jag åkte till min lägenhet för att riva tapeter och så, för vi ju ha det klart innan jag flyttar in. och som tur var så har jag ju min barndomsvän som hjälper mig med allting, vi har så otroligt roligt tsm, vi var i min lägenhet till typ sex eller nått, sen bestämde vi oss att ge upp för att vi skulle köpa dricka och gå till otten på kvällen. så man kan ju inte se ut som skit där inte, så hopp in i bilen åkte till systemet och coop, sen handla vi mat, och så fixa vi oss i ordning här och så. sen utgång, ass kul. träffa massa av mina kompisar så kul att alla kan umgås tsm. hehe. iaf, sen blev det max vi alla var hungrga, sen tog vi taxi hem. ja gick och la mig vid fem i morse, och mamma gick upp för att hon skulle jobba, så berätta allting för henne om vad som hände under kvällen det var kul.

idag lördag har jag inte gjort så mkt, var så jävla trött när ja vakna så jag orka inte göra någonting, så åkte upp till stan köpte busskort, cigg och kyckling wok, fan vad gott det är, så åkte ja hem till syster sandra och åt och så kolla vi på nya wallander, fan vad dålig den var. men iaf, sen kom ja hem, hoppa in i ett bad, sen får ja ett sms av annie om att hon har fått tag i en slipmaskin så jag slipper att stå och göra allting för hand så slipmaskin blkir det i morrn söndag, hon kommer och hämtar mig runt tolv så kör vi på till typ halv fem, för fem börjar hon jobba, sen ska vi fortsätta på måndag för då är hon ledig hela dagen, sen tisdag flyttar vi alla mina möbler och allting dit och annie och jag åker till linköping för att hämta min soffa, sen ska vi väl typ  möblera och siht, och sätta upp lampor och allting, ska bli kul,. :D jaja. nu fick ni lite uppdate.

och bloggen får väl se ut som den gör. fråga mig inte varför den är så här för det vet ja inte. och ja orkar inte göra någonting åt det heller har andra viktiga saker att fixa med!



.....

Datum: 2010-03-23 Tid: 22:54:02 | Publicerat i: FILM <3
Kommentarer: Kommentera! (1) | tillbaka till toppen.

vet inte vad jag ska skriva. och det är något fel på headern. hmm.


har inte bloggat något på typ 2 vekckor eller nått.

Datum: 2010-03-10 Tid: 18:13:34 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

har hänt så mkt i mitt liv senaste tiden. har ju som sagt va, börjat söka lägenheter för ett bra tag sen. ska äntligen flytta hemifrån ska bli så skönt. och för en vecka sedan så skrev ja på mitt kontrakt på en lägenhet. hihi.  så det ska bli så skönt att få något eget ställe som man själv får inreda och  fixa och styra som man själv vill. slippa höra tjafs, mm. jaja. så den 1 april eller tidigare så får jag flytta in dit. den står tom redannu, väntar bara på att pengarna kommer in så flyttar jag direkt. ska bli så himla kul, och så har jag mina kompisar som ställer upp och hjälper mig att flytta. annie har ju bil och körkort, så hon hjälper till och så monta, skönt det ska bli. tror det bara blir vi tre. men det blir nog bra. för ingen i denna familj har väl aldrig någonsinn ställt upp vför mig, så varför ska ja då fråga om dom kan hjälpa till. så vännerna blir det. hellre ger jag mina vännre pengar eller mat för att hjälpa mig, än att ge någon som kräver 7hundra jävla miljoner. fuck that.  jaja.

det blir min egna och första lägenhet, tänker inte säga vart den ligger. för folk som inte har brytt sig innan behöver inte göra det nu heller. men iaf, en etta  med riktigt kök och balkong, soft som tusan, och så är det klinkersgolv i badrumet, med badkar. och allt. ska bli så mysigt. och mina älsklingsfärger kommer ju oxå att finnas i lägenheten, allstå ROSA, först och främst, sen blir det svart och grått säkert. kommer att bli en väldigt tjejig lägenhet. som sagt va. jag är inte som alla andra, ta mig som jag är eller dra. ska oxå kolla med hyres värden fall dom kan tapetsera om eller om man får fixa det själv.  för jag vill ju ha det så det känns som mitt egna hem. och nej, det kommer inte att vara rosa tapeter, utan någon netrall som passar med min personlighet.

så just nu dom här dagarna letar jag för fullt efter möbler, och heminredning. och beställt hem duschdraperi, badrumsmatta, så det ligger på posten och väntar på att jag ska hämta det. tur att det kan ligga kvar där ett tag. för vill inte ha det nu, för då kommer jag bara att öppna det, och vill hänga upp det dirket. så nej, det får ligga kvar där ett tag till. sen har jag fixa små prylar, som tallrikar, skålar, små tallrikar, glas, handdukar, stekpanna, påslakan, mm. kommer att bli så fint. :) men det tar ju ett tag oxå att fixa allting i hemmet sen, men det kommer att bli kul. :D

oj, nu blev det långt, iaf så, det är därför jag inte har uppdaterat på ett tag. får bli skärpning med det. har ju sett massa filmer under dom här veckorna oxå. men ingen som fall ut ur mängden, lägger ju bara ut filmer ska jag tycker är bra eller nogelunda bra. alla andra skiter jag i.  men fall du sitter på en film som du tycker jag ska se, så det är bara att kommentera. så fixar ja hem den och kollar på den. :)



just det jag blev ju brunett för typ 3-4 veckor sen oxå. så ser det ut nu. får se när det blir blont igen. :)




jag saknar dig min bästavän emelie, kommer ner till dig i slutet av maj, jag älskar dig massor gumman. <3