profil.
Namn: Iida Ålder: 20år Relationsstatus: Singel Intressen: Musik, vänner, familj m.m Just nu: Letar jobb för fullt.

senaste inläggen.
» mkt i huvet.
» tankar.
» min dag. inte mkt gjort idag.
» bli medlem samla poäng och få gratis presentkort. :) det är sant. :)
» nytt år nya möjligheter.

kategorier.
» Det allra bästa <3
» FILM <3

arkiv.
» Juni 2012
» Maj 2012
» April 2012
» Mars 2012
» Februari 2012
» Januari 2012
» December 2011
» November 2011
» Oktober 2011
» September 2011
» Augusti 2011
» Juli 2011
» Juni 2011
» Maj 2011
» April 2011
» Mars 2011
» Februari 2011
» Januari 2011
» December 2010
» November 2010
» Oktober 2010
» September 2010
» Augusti 2010
» Juli 2010
» Juni 2010
» Maj 2010
» April 2010
» Mars 2010
» Februari 2010
» Januari 2010
» December 2009
» November 2009
» Oktober 2009

mkt i huvet.

Datum: 2011-01-27 Tid: 22:15:47 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

har så otroligt mkt i mitt huve. orkar inte tänka på de nu. men iaf, var nere hos läkaren igår, för att fortsätta utredningen på min mage. för dom första proverna ja tog visa helt normalt, så när ja var där nere igår så fortsatte dom att ta yttligare mer blov prover. så får se vad de visar då. i morrn blire fullt upp ed att göra smörgåstårta till dopet på lördag. till min lille kusin. =) så lite bättre tankar ist, slipper tänka på allt annat. men dom tankarna kommer alltid upp när ja inte har något att göra. och de är ju lite träligt när man inte har något att göra om dagarna. men men. sånt är väl livet eller? vill flytta nu!!!!! just ja, håller på att söka lägenheter i stan nu, för ja känner att ja vill komma närmare min familj helst syskon. <3



ja på tåget hem den 9 november från alingsås. och bästavän <3


tankar.

Datum: 2011-01-23 Tid: 00:46:57 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (1) | tillbaka till toppen.

har så otroligt mkt i mitt huve. vill bara kunna skrika ut till hela världen och till mina nära och kära över hur ja mår. men de finns inte många som förstår. låser in mig i min lägenhet. och funderar över allting. händer inte så speciellt mkt om dagarna för mig. magen är ju paj fortfarande efter snart 2 månader. bor i åby ingen kommer och hälsar på. redan då vet man ju hur mkt man betyder för sina vänner. de är så otroligt mkt jag vill få ur mig. men kan inte säga något. en sak är säker de är att dom senaste nätterna ja lagt mig i sängen och stängt av allting, då börjar tårarna rinna, finns så många personer jag saknar i mitt liv.  förr i tiden man alltid kuynde hitta på något. men nu har ja växt upp och mognat lite jämfört med mina vänner som fortfarande står kvar och stampar på samma ställe. tror inte de finns någon som förstår vad de är ja försöker säga.

jag dricker inte för ja tröttna på de när ja flytta ifrån mina vänner. har inte samma humor som dom längre. så fort ja ser dom göra något, så ställer ja mig och undrar va dom håller på med. när ja är med alla dom och festar så är ja alltid nykter och har kul ändå, men de blir som om att ja iida är nykter hon kan ta hand om oss sen. och de är ja så otroligt trött på.de är ingen av er som kommer och hälsar på mig då ställer ja mig frågan till mig som ja göra varje dag, varför kan dom inte komma hit, ja har till och med sagt att ja kan betala bensin och allting sånt men dom kommer inte. då är de ju någonting som är fel. då undrar jag, vad betyder ja för er? ni säger att ni bryr er om mig och allting sånt. men de duger inte ens att ta upp telefonen och ringa och fråga hur ja mår. eller slänga iväg ett sms. hur svårt kan de vara.

Sandra och Petra, ja älskar er två så otroligt mkt att jag skulle kunna göra vad som helst för er två ni är mina syskon, visst vi har inte kvar samma relation som vi hade förr i tiden, vi alla har vuxit i våra egna takter. men vill bara säga till er att ni är dom som verkligen har funnits där för mig och jag funnits för er. och vi alla göra våra tabbar ibland. men vill bara att ni ska veta att jag saknar er så otroligt mkt.

Emelie, du är min tvillingsjäl vi bor inte när varandra önskar du och thor kan flytta hem till mig. skulle kunna ge er allt fall ja kunde. jag älskar er 2 så otroligt mkt. önskar man kunde spola tillbaka tiden till då de var du och jag hela tiden varje dag. saknar våra tider med varandra hela tiden. nu blir de ju lite annorlunda eftersom vi har en liten thor i bilden nu oxå så då kan de bli lite att de ska vara som förr. men de kommer att funka. jag kommer göra allt för din lille son som ja kan. tant iida tar hand om dig. vet att jag alltid kan höra av mig till dig fall de är någonting. men så fort vi pratar vill ja bara höra din röst och börja gråta, för ja saknar dig så otroligt mkt.

vill kunna få ordning i mitt liv, men de går inte för ja har så otroligt mkt att tänka på. jobv cohachen hit och dit, klarar inte av att åka någonstans pågrund av magen då blir ja inlåst i lägenheten. då blir ja fast i åby. så ska kanske börja söka lägenheter i stan så ja kommer närmanre mina syskon som betyder så otroligt mkt, för då behöver ja bara gå dit. har alltid varit den som har vart en liten bodyguard för mina syskon, har alltid varit sån, och de känns fel att jag bor sån bit ifrån er, för då kan ja inte beskydda er. vet att ni kan klara er sjävla. men ja kan inte rå för att jag är den jag är. finns ingenting som kommer att kunna ta er ifrån mig.

finns så mkt mer ja vill kunna få ur mig men klarar inte, sitter bara och gråter hela tiden nu.
får ta den en annan dag. nu blev de otroligt långt.






min dag. inte mkt gjort idag.

Datum: 2011-01-05 Tid: 22:58:36 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (1) | tillbaka till toppen.

hyresbostäder kom hem till mig förut och tätade min list runt balkongdörren äntligen efter hela jävla vintern. så nu fryser ja inte längre. skönt. :) sen laga ja lite mat. och kolla hur mkt tvättmedel och så jag har kvar och de var ju inte mkt att hänga i julgrannen, så i morrn går ja upp till anneli och tvättat mina kläder. skönt de med. :) jaja, nu har ja inte mkt mer att säga idag.


bli medlem samla poäng och få gratis presentkort. :) det är sant. :)

Datum: 2011-01-04 Tid: 13:01:46 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.


http://www.gratisklader.se/?r=103317


nytt år nya möjligheter.

Datum: 2011-01-02 Tid: 16:52:32 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

andre januari, nytt år. hoppas på att detta år blir bättre än förra året. kommer att säga upp bekanskapen med många "falska vänner" behöver inte såna i mitt liv. har några nyår löften oxå, som börjar nästa vecka. så ja hoppas ja fixar detta. vill att de ska bli sommar, orkar inte att de ska vara vinter och kalla, ingen vill hitta på något, när de är sommar då vill alla hitta på något. men men. söker jobb för fullt, vill ha något att göra om dagarna. sover hur länge som helst om dagarna nu för tiden. fan vakna två idag och två igår och de är då fan inte kul, för ja ska till tandläkaren i morrn bitti fan. jaja får se hur denna vecka blir. får se fall man kanske ska träffa farmor i veckan, hoppas. :) känner för att jag vill flytta, har ju alltid flyttat runt i över hela mitt liv. har flyttat över 20ggr i moitt liv och jag är 20 idag, vill flytta, men vet inte vart, vill flytta ner till bästavän ner till allingsås men vill fortfarande bo kvar i norrköping för att finnas här för mina syskon. vet att vi inte ses så ofta men så fort vi pratar eller ses så känner ja att ja är hel igen, saknar den tiden vi hade förr. men de kommer aldrig att bli så igen, för det är så mkt som har förändrats i våra liv. men vill att ni ska veta att jag aldrig kommer att svika er igen. ni finns alltid i mitt hjärta vart jag än är. <3



sandra, ja ,petra <3