profil.
Namn: Iida Ålder: 20år Relationsstatus: Singel Intressen: Musik, vänner, familj m.m Just nu: Letar jobb för fullt.

senaste inläggen.
» nyårsafton.
» idag har man inte mkt planerat.
» tisdag kväll.
» tisdag.
» trööööööööööööööt.
» helgen.
» förbannad.
» känner ingen smak i munnen.. :(
» idag torsdag.
» jobb intervju igår.
» <3<3<3
» :)
» jobb intervju på fredag. :)
» idag.
» älskar min nya design. :)

kategorier.
» Det allra bästa <3
» FILM <3

arkiv.
» Juni 2012
» Maj 2012
» April 2012
» Mars 2012
» Februari 2012
» Januari 2012
» December 2011
» November 2011
» Oktober 2011
» September 2011
» Augusti 2011
» Juli 2011
» Juni 2011
» Maj 2011
» April 2011
» Mars 2011
» Februari 2011
» Januari 2011
» December 2010
» November 2010
» Oktober 2010
» September 2010
» Augusti 2010
» Juli 2010
» Juni 2010
» Maj 2010
» April 2010
» Mars 2010
» Februari 2010
» Januari 2010
» December 2009
» November 2009
» Oktober 2009

nyårsafton.

Datum: 2010-12-31 Tid: 16:47:46 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

detta år är de mkt som har hänt, både bra och dåliga. försöker tänka positivt över allt som har hänt. ta ingenting för givet. älskar min familj och vänner massor. <3


idag har man inte mkt planerat.

Datum: 2010-12-28 Tid: 13:42:48 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (1) | tillbaka till toppen.

som sagt va, ner till affären sen och möta becka ta ut pengar och så ska ja och becka äta smörgåstårta, mumsigt ska de bli. :) sen blir de att packa de sista i väskan, så i morrn åker man iväg fast kommer hem dagen efter, kul ska de bli. men iaf. nu måste ja fixa här hemma innan becka kommer.

saknar min bästavän så otroligt mkt. jag älskar henne och thor massor <3



tisdag kväll.

Datum: 2010-12-21 Tid: 21:18:10 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

hela dagen har gått och inte mkt har man gjort idag. ringde vårdcentralen men dom vet inte heller varför jag har ont i magen så ja skulle ringa tillbaka till dom nästa år så ska dom göra en undersökning fall ja är mjöl allergiker. sen diska ja lite, och åt frulle. gick ner till affären och handla lite mat tills idag. har inte gjort mkt mer, laga mat fixa iordning lite hemma, pratat med becka i telen. :) love you girl. :) annie ringde förut oxå, så mötte henne vid lägenheten hon ska flytta in i. hihi. nu sitter ja bara hemma och är lite små seg och funderar på vad jag ska ha på mig i morrn. humm. jaja, något blir de iaf. :)



tisdag.

Datum: 2010-12-21 Tid: 11:55:08 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

idag, skulle ja egentligen iväg coh handla julklappar men de blev inte så. så hoppas att de blir i morrn ist. ont i magen idag med. ringde läkaren förut med. men dom visste inte heller varför magen är som den är. vem vet de kanske är mjölet som lurar. :O och då kan ja lika gärna försvinna härifrån för ja är ju redan mjölk allergeker. (stavning) så ja sa att ja vill göra tester för de, så de blev efter nyår och allt sånt. hmm. jaja. ja undrar iaf vad jag ska hitta på idag, finns inte så mkt att göra. ingen hör av sig eller något. så får se vad man hittar på.


trööööööööööööööt.

Datum: 2010-12-20 Tid: 07:03:00 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

vaken iaf, gick upp kvart över sex och kunde inte sova mer. får se fall jag får ont i magen idag. humm. hoppas inte de iaf. men nu är man vaken och alla vi hoppas på nu att jag inte får ont i magen idag. jobb coachen om någon timme, ska vara där nio men måste åka runt åtta. jaja. hörs senare.. bye bye.


helgen.

Datum: 2010-12-19 Tid: 12:20:25 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

nu är helgen över. och har väl inte gjort allt för mkt, försökte att somna tidigt igår men gick ju inte så bra. humm. jaja, ska försöka städa lite här hemma. sen ska man väl leta fram kläder tills i morrn då ja ska till jobb ocachen, lite tråkigt. men är ett måste så ja slipper leta i morrn bitti.  längtar tills på tisdag då ja ska in till stan med en bekant för att köpa julklappar till emelie och thor. =) ska bli skit kul. =) men men. längtar verkligen tills ja får träffa dom igen, love them soo much. <3<3<3








förbannad.

Datum: 2010-12-17 Tid: 15:49:20 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

ja precis. nae fick hem hyresavin för en stund sen fan dom har höjt min hyra. så det är ju inte så kl. visst alltså det är inte så mkt. men ändå. så är inte så glad. ska få in pengar idag med. har inte fått dom än. åhh. hoppas efter fyra, så ja kan gå ner och handla lite mys till mig själv tills ikväll. men iaf, nu orkar ja inte mer. ta hand om er. hörs någon annan dag när ja mår bättre.


känner ingen smak i munnen.. :(

Datum: 2010-12-17 Tid: 10:00:56 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

ja precis. igår kände ja inte samken på något ja åt eller drack och samma idag. :( vet inte vad som är felet. åhhhh. blir så förbannad, vill inte bli sjuk nu fall det är något som lurar. hmm. jaja. har sovit jätte dåligt i natt. så vakna nyss. blä för de. men iaf. idag blir de bara att vara hemma tror ja knapra i mig en värk tablett snart. sen får man se fall faster komer hit och lämnar två indian tavlor åt mig. :) fick ju inte med mig det igår när jag var där. :) men iaf.

jag älskar min bästavän visst hon bor långt ifrån mig, men hon finns alltid där för mig när ja har de svårt. jag saknar dig och thor så otroligt mkt. vill att ni ska vara här hos mig. <3<3



idag torsdag.

Datum: 2010-12-16 Tid: 10:40:10 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

vakna runt sju för att fixa i ordning mig lite och klä å mig runt åtta tog ja bussen till stan för jag skulle till jobb coachen direkt när ja kom dit så fick ja världens magvärk och magknip, så satt vid datorn i typ 20minuter. sen kände hon på min panna och var kokhet. så hon sa att jag skulle åka hem och bli frisk så nu sitter man hemma och tråkar. hmm. jaja. någon i paris har hackat min facebook igår. så nu har man bytt inloggningsuppgifter och lösenord där igen. så jaja. nu blir de att ligga i soffan hela dagen och hoppas på att jag ksa få tillbaka mina smaklökar i munnen för allting smakar bara skit just nu. :(


jobb intervju igår.

Datum: 2010-12-15 Tid: 16:47:05 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

var på jobb intervju igår. gick väl bra/sådär. så får se när ja får svar på de. jaja. idag har ja vart hos tandläkaren efter de drog ja en stund till jobb coachen och fixade det sista på mitt personliga brev, fin fint blev det. :) väntar nu på att maten blir klar. sen blir de vila i soffan en stund och sen hopp in i duschen sen sova för här går man upp tidigt för att man  ska till jobb coachen i morrn bitti igen. :) lite uppdate iaf. :)


<3<3<3

Datum: 2010-12-10 Tid: 19:32:30 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (1) | tillbaka till toppen.

önskar jag hade 1 miljon så ja kunde försvinna härifrån med min bästavän och thor.




:)

Datum: 2010-12-10 Tid: 15:56:45 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

var på jobb intervju idag, det gick jättebra tycker jag. får svar nästa vecka fall ja får de eller inte. hon var positiv iaf, efter de gick ja uppp till jobb coachen en stund sen drog ja hem till sis fick lite frukost, de tackar man för. :) men iaf efter de drog vi till stan en stund och så åkte ja hem. så nu sitter ja hemma, funderar på att äta tacos i min ensamhet snart. haha. men de funkar de med. :) vet inte vad jag ska hitta på ikväll iaf, bara vara hemma och mysa.



jobb intervju på fredag. :)

Datum: 2010-12-08 Tid: 13:53:06 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

ja så är det. lycklig som tusan, ska på jobb intervju i stan på fredag. första intervjuen, pirrigt som tusan, i morrn blir de att dra till jobb coachen och träna på intervjuer. hihi. fall ja får jobbet så är de efter jul och mest på helgerna men efter det kan de leda till större, bättre än ingenting säger jag. lycklig. :) nu finns det inget som kan förstöra mitt humör idag.    mer idag vet ja inte vad som händer eller fötter. baka pepparkakor förut, gottigt. så var ja ner till affären och handla lite.



idag.

Datum: 2010-12-02 Tid: 22:35:43 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

gick ja upp runt sju som vanligt som dennna vecka, kallt som tusan var de, ville inte ens gå upp. men var ju tvungen. sen gick ja till bussen skulle ju till jobb coachen och ja brukar aldrig bli hungrig på morgonen men de blev ja idag så svängde förbi donken i stan och käka frulle på 10 minuter. tog med mig muggen upp till jobb coachen frös. men iaf, vi hade grupp möte idag och hon vet om att ja inte tycker om de, så hon sa att ja bara behövde sitta där och bara vara, haha. så klart ja gjorde de. efter de fick ja gå, så drog ja och vänta på spånkan och drog hem till syster <3 fick god mat. TACK SÅ MKT <3 men iaf, var där i en timme eller två. sen drog ja hemåt och skulle leta fram kvittot på min jacka för den gick sönder idag, så åkte och bytte jacka, älskar den jackan faktiskt. :) så iaf annie var snäll att köra mig eftersom hon ändå skulle till stan och handla lite mat, så då passa ja oxå på att handla. :D ÄLSKA MAT :D men iaf, kom hem och packa upp varorna. sen har ja inte gjort mkt mer. prata med beckabus förut och så sa hon att hon kommer i morrn och hälsar på mig. :D jippi. äntligen någon som vågar komma hit. haha. :) men nu har ja duschat och ska bara vara ikväll. så nu fick ni lite uppdate. :)


älskar min nya design. :)

Datum: 2010-12-01 Tid: 19:29:20 | Publicerat i: Det allra bästa <3
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

tack sis petra för du fixa den till mig. :)
men iaf, har ju börjat hos min jobbcoach i månads. trivs som tusan där. får den hjälpen jag behöver och hon stöttar mig och alla andra där oxå, vi stöttar varandra. är ju där varje dag, känner att de verkligen kan bli något av detta. känner mig starkare inombords. men iaf, har en låt i mitt huve som ja hörde härom dagen, men vetifan vad den heter. så jag får damp här hemma. och ja kan inte beskriva hur låten går heller så de är lite svårt för folk att hjällpa men men. en vacker dag kommer ja nog på vad den heter. haha :)



en annan bild från fotograferingen. :)